Workshops

Kies de workshop Glas in Lood die bij u past.

Op dit moment worden er geen Workshops gegeven.

Een heel goed alternatief is Rein de Groot Glasbewerking

Adres:  Beemterweg 44, Beemte Broekland.(Apeldoorn Noord) , Tel 055-3121896

Voor jong en oud organiseert Voor Glas in Lood Apeldoorn regelmatig glas-in-lood cursussen met een ander thema waarvoor u zich kunt aanmelden. Want bezig zijn met glas-in-lood biedt voor alle leeftijden ontspanning en plezier. Menig cursist sluit met trots de workshop met een mooi werkstuk af. In groepsverband zijn ook maatwerk cursussen glas-in-lood mogelijk. U zult verrast staan hoe een cursus glas-in-lood kan bijdragen aan de sfeer en creativiteit in een team. Om u een idee te geven wat u tijdens een workshop glas-in-lood kunt verwachten, belichten wij voor u onderstaand de populaire 50Plus workshop glas-in-lood.

50Plus workshop Glas-in-lood

Doe eens iets compleet anders en volg bij Voor Glas in Lood Apeldoorn de geheel verzorgde workshop 50Plus. Voor de populaire 50Plus glas-in-lood workshop zijn geen bepaalde vaardigheden vereist. Deze glas-in-lood cursus is geschikt voor elk niveau van beginner tot ervaren glazenier en is bestemd voor zowel mannen als vrouwen. De populaire 50Plus workshop glas-in-lood wordt gehouden op woensdag of zaterdag in ons atelier te Apeldoorn. Voor deze glas-in-lood cursus kunt u zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden.

Programma 50Plus workshop Glas-in-lood

De glas-in-lood cursus 50Plus wordt in principe gehouden op woensdag en zaterdag in ons atelier te Apeldoorn. De glas-in-lood cursus 50Plus duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er wordt naar gestreefd om iedereen met een werkstuk van 40 x 45 cm naar huis te laten gaan. De 50Plus workshop glas-in-lood is inclusief materialen zoals een werktekening, glas waaronder het Jan Hagel-glas, lood etc. Daarnaast wordt ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Een gratis lunch, koffie en thee zijn bij de cursusprijs inbegrepen. De prijs van de workshop glas-in-lood bedraagt slechts € 150,- per cursist.

Wilt u zich inschrijven voor een workshop glas-in-lood of wilt u meer informatie over een glas-in-lood cursus? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.