imageimageimageimageimage
Home Workshop

Kies de workshop glas in lood die bij u past


Voor jong en oud organiseert Voor glas in lood Apeldoorn regelmatig glas in lood cursussen met een ander thema waarvoor u zich kunt aanmelden. Want bezig zijn met glas in lood biedt voor alle leeftijden ontspanning en plezier. Menig cursist sluit met trots de workshop met een mooi werkstuk af. In groepsverband zijn ook maatwerk cursussen glas in lood mogelijk. U zult verrast staan hoe een cursus glas in lood kan bijdragen aan de sfeer en creativiteit in een team. Om u een idee te geven wat u tijdens een workshop glas in lood kunt verwachten, belichten wij voor u onderstaand de populaire 50Plus workshop glas in lood. 
 

50Plus workshop glas in lood


Doe eens iets compleet anders en volg bij Voor glas in lood Apeldoorn de geheel verzorgde workshop 50Plus. Voor de populaire 50Plus glas in lood workshop zijn geen bepaalde vaardigheden vereist. Deze glas in lood cursus is geschikt voor elk niveau van beginner tot ervaren glazenier, en is bestemd voor zowel mannen als vrouwen. De populaire 50Plus workshop glas en lood wordt gehouden op woensdag of zaterdag in ons atelier te Apeldoorn. Voor deze glas in lood cursus kunt u zich zowel individueel als in groepsverband aanmelden.


Programma 50Plus workshop glas in lood 


De glas in lood cursus 50Plus wordt in principe gehouden op woensdag en zaterdag in ons atelier te Apeldoorn. De glas in lood cursus 50Plus duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er wordt naar gestreefd om iedereen met een werkstuk van  40 x 45 cm naar huis te laten gaan. De 50Plus workshop glas in lood is inclusief materialen zoals een werktekening, glas waaronder het Jan Hagel-glas, lood etc. Daarnaast wordt ook voor de innerlijke mens goed gezorgd. Een gratis lunch, koffie en thee zijn bij de cursusprijs inbegrepen. De prijs van de workshop glas in lood bedraagt slechts € 150,- per cursist.

Wilt u zich inschrijven voor een workshop glas in lood of wilt u meer informatie over een glas in lood cursus? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.