imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Home Werkwijze

Omzetten van klant idee naar pasklare oplossing


Het zijn 6 glas in lood ramen. Voor: moet hetzelfde worden zoals iets verderop in de straat (zie foto). In de nieuwe uitbouw achter: 1 grote en 2 kleine glas in lood ramen. Het moet iets moderner worden en veel rustiger. Ik weet dat de verhoudingen anders zijn, maar het geeft wel weer wat ik mooi vind.
 

Werkwijze voorglasinlood


De foto die u samen met de maten opstuurt, wordt door voorglasinlood.nl met een AutoCad tekenprogramma omgezet naar een werktekening. Deze werktekening wordt intern op ware grote uitgeprint en naar u opgestuurd. U kunt dan zelf bepalen of de maten en de verhoudingen goed zijn. Met diverse types glas en glaskleuren (zie rubriek restauratie) kunt u  deze werktekening eventueel inkleuren. Als door u akkoord is gegeven, wordt door middel van dezelfde werktekening het  raam gemaakt. Hiermee worden afwijkingen in de maatvoering voorkomen.
 
Bent u niet zeker van de juiste maatvoering? Dan kunt u mij tegen voorrijkosten inhuren om op locatie de glas in lood ramen of deuren in te komen meten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over glas in lood raadpleegt u de rubriek contact.