imageimageimageimage
Home Isolatieglas

Glas in lood isolatieglas de nieuwe trend

 
Glas in lood isolatieglas opent nieuwe ramen en deuren, omdat zij het mogelijk maakt om ambachtelijk werk te combineren met de hoogste milieueisen die er vandaag de dag voor woningen gelden. Glas in lood isolatieglas stelt u in staat om de karakteristieke en unieke sfeer dankzij het kleurenspectrum van glas in lood, aan uw woon- en werkomgeving toe te voegen. Uw woongenot zal sterk toenemen. Daarnaast zorgt dubbel glas in lood er voor dat de isolatienorm van uw woning voldoet aan de hoogste eisen.
 

Dubbel glas in lood voor bestaande ramen en deuren

 
Voor glas in lood kan uw bestaande glas in lood ramen inbouwen in isolatie (thermopaan) glas. Heeft u een bestaand glas in lood raam dat in isolatieglas gezet moet worden, dan wordt een speciaal loodprofiel gebruikt om een zwarte kitrand toe te kunnen passen. Dit betekent in de praktijk, dat voor dubbel glas in lood uw glas in lood raam kleiner gemaakt moet worden. Hoe gaat een glazenier te werk?
 
De glazenier demonteert uw glas in lood raam vakkundig en vervangt de eventueel gebroken glaasjes. Hij ontdoet het raam van verfresten en zet het meestal opnieuw in het lood. De opbouw van glas in lood isolatieglas is meestal 5 mm buiten glas, 2x6 mm spouw en 4 mm binnenglas. Als een 21 mm dikke ruit in het bestaande raamwerk niet meer te plaatsen is, zijn er beproefde oplossingen om de dikkere dubbel glas in lood ruit te monteren.
 

Glas en lood isolatieglas voor nieuwe ramen en deuren

 
Glas in lood isolatieglas, ook wel dubbel glas in lood genoemd, is bij uitstek geschikt voor nieuwe ramen en deuren. In de werktekening wordt bij isolatieglas een zwarte kitrand weergegeven. Het voordeel bij nieuwe dubbel glas in lood ramen is dat bij de werktekening volledig rekening gehouden kan worden met het ontwerp. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden die hoog rendement isolatieglas zoals Hr glas, Hr+ glas en Hr++ glas te bieden heeft. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte over glas in lood isolatieglas raadpleegt u de rubriek contact.